WELKOM BIJ VPZ WELZIJN

Over ons

01

Flexibiliteit

Wij passen ons snel aan jouw behoeften.

02

Kwaliteit

Wij luisteren actief naar jouw wensen.

03

Betrokkenheid

Wij monitoren voortdurend de kwaliteit.

Passie in de zorg- en welzijnsector

Bij VPZ Welzijn hebben we een passie voor het leveren van hoogwaardige zorgprofessionals in de zorg- en welzijnssector. We geloven in de kracht van samenwerking en streven ernaar om de beste match te vinden tussen opdrachtgevers en freelancers. Met een toegewijd team van professionals en een diepgaand inzicht in de branche, streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Onze missie en waarden

Onze missie is om waarde toe te voegen aan de zorg- en welzijnssector door opdrachtgevers te voorzien van hoogwaardige zorgprofessionals en freelancers te ondersteunen bij het vinden van passende opdrachten. We streven ernaar om een betrouwbare partner te zijn, gekenmerkt door onze toewijding aan kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen en we streven ernaar om deze waarden te weerspiegelen in al onze activiteiten.

Onze expertise

Bij VPZ Welzijn hebben we een uitgebreid begrip en een brede expertise ontwikkeld in diverse zorggebieden. We zijn gespecialiseerd in het leveren van ondersteuning voor een breed scala aan functies. Onze voornaamste focus ligt op het begrijpen van de unieke behoeften binnen elk zorggebied, zodat we zorgprofessionals kunnen leveren die uitblinken in het bieden van zorg van de hoogste kwaliteit.

Zorggebieden

Functies