ZORGVERLENER

Werken als ZZP in de zorg

VPZ Welzijn als partner voor zorgverleners

Bij VPZ Welzijn zijn we toegewijd aan het ondersteunen van freelancers in de zorg- en welzijnssector. We begrijpen dat je flexibiliteit en autonomie waardeert in jouw werk. Als partner bieden we je niet alleen toegang tot een breed scala aan opdrachten, maar ook tot ondersteuning op maat, professioneel advies en administratieve afhandeling. Met VPZ Welzijn kan jij je concentreren op wat jij het beste doet: hoogwaardige zorg verlenen.

Ontdek de mogelijkheden voor zorgverleners in de zorg- en welzijnssector

Ben jij een gepassioneerde freelancer in de zorg- en welzijnssector? Bij VPZ Welzijn begrijpen we jouw behoeften en bieden we een platform dat jou helpt bij het vinden van uitdagende opdrachten die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden en interesses. We nodigen je uit om de vele mogelijkheden te ontdekken die wij te bieden hebben.

Onze opdrachtgevers & zorggebieden

Bij VPZ Welzijn werken we samen met gerenommeerde opdrachtgevers in de:

We bieden mogelijkheden voor diverse functies, zoals:

Over VPZ Welzijn als partner voor zorgverleners

Bij VPZ Welzijn zijn we toegewijd aan het ondersteunen van freelancers in de zorg- en welzijnssector. We begrijpen dat je flexibiliteit en autonomie waardeert in jouw werk. Als partner bieden we u niet alleen toegang tot een breed scala aan opdrachten, maar ook tot ondersteuning op maat, professioneel advies en administratieve afhandeling. Met VPZ Welzijn kan jij je concentreren op wat je het beste doet: hoogwaardige zorg verlenen.

Hoe wij jou ondersteunen

Ontdek waarom VPZ Welzijn jouw optimale partner is voor een succesvol freelance avontuur in de zorg- en welzijnssector. We bieden niet alleen interessante opdrachten, maar ondersteunen je ook met professionele ontwikkeling, trainingen en workshops. Laat ons de administratieve rompslomp overnemen, zodat jij je kunt focussen op je werk. Met ons toegewijde team aan jouw zijde, staan we klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden op uw freelance reis. Belangrijke voordelen op een rij.

Uw naadloze zorgervaring

Bij VPZ Welzijn streven we naar een naadloze zorgervaring. Van een introductiegesprek tot een duidelijke planning en probleemloze betalingen, wij zorgen ervoor dat jouw focus ligt op wat je het beste doet: zorgen voor anderen.

1.

Introductiegesprek

Wij kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan en u beter te leren kennen.

2.

Beschikbaarheids update

Bij een succesvolle match ontvangen wij graag jouw beschikbaarheidsgegevens.

3.

Duidelijke planning

Binnen onze app vindt je een overzicht van jouw diensten, inclusief locatie en tijd.

4.

Zorgeloze betaling

Wij verzorgen de facturatie namens jou, zodat jij je volledig kunt richten op jouw expertise.

Checklist voordat je optimaal kunt assisteren