ZORGINSTELLINGEN

Vindt jouw zorgprofessionals

ZORGINSTELLINGEN

Vindt jouw zorgprofessionals

Ontdoek hoe VPZ Welzijn jouw zorginstelling kan versterken

Welkom bij VPZ Welzijn, jouw partner voor het versterken van zorginstellingen. We begrijpen de uitdagingen waar zorginstellingen mee te maken hebben en zijn er om jou te ondersteunen in het optimaliseren van jouw zorgdiensten. Onze missie is om de zorgkwaliteit te verhogen door jou toegang te bieden tot hooggekwalificeerde zorgprofessionals en naadloze oplossingen. Met ons uitgebreide netwerk en onze expertise in de sector zijn we er om ervoor te zorgen dat jouw zorginstelling excelleert. Ontdek hoe VPZ Welzijn jouw zorginstelling kan ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen, professionele samenwerking en het vinden van de juiste zorgprofessionals. Samen kunnen we bouwen aan een sterke toekomst voor jouw zorginstelling en de gemeenschap die je dient.

Zorgprofessionals op maat

Wij begrijpen dat jouw zorginstelling unieke behoeften heeft. Bij VPZ Welzijn hebben we een uitgebreid netwerk van hooggekwalificeerde zorgprofessionals, variërend van begeleiders tot VIG’ers, verpleegkundigen, psychologen en meer. 
We matchen jouw zorginstelling met professionals die naadloos aansluiten op jouw zorgvisie en -eisen.

Administratief gemak

VPZ Welzijn neemt de verantwoordelijkheid voor facturatie van zorgverleners over, waardoor zorginstellingen ontlast worden van deze administratieve taak. Dit initiatief van VPZ Welzijn helpt de zorginstellingen efficiënter te werken door deze specifieke functie uit handen te nemen.

Flexibele bezitting

VPZ Welzijn biedt flexibele oplossingen voor personeelsbezetting, afgestemd op de wisselende behoeften van jouw zorginstelling. Onze zorgprofessionals kunnen tijdelijke tekorten opvullen, piekmomenten ondersteunen en langdurige opdrachten invullen. Zo kan jij jouw zorgkwaliteit altijd waarborgen.

Professionele samenwerking

Bij VPZ Welzijn streven we naar een professionele en transparante samenwerking. Ons toegewijde team staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden, oplossingen te bieden en jouw zorginstelling te ondersteunen bij het bereiken van uitmuntendheid.

Duidelijke procedure

Onze heldere en gestroomlijnde procedure zorgt ervoor dat het vinden van de juiste zorgprofessional voor jouw zorginstelling soepel verloopt. Wij luisteren naar jouw vereisten en selecteren zorgvuldig professionals die bij jouw organisatie passen. Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Onze opdrachtgevers & zorggebieden

Bij VPZ Welzijn werken we samen met gerenommeerde opdrachtgevers in de:

We bieden mogelijkheden voor diverse functies, zoals:

Procedure samenwerking

Ontdek hoe moeiteloos het is om met ons samen te werken en opdrachten in te dienen. Meld je aan via ons contactformulier voor een naadloze samenwerking. Of stuur jouw opdrachten rechtstreeks naar planning@vpzwelzijn.nl, inclusief alle nodige details. Binnen de kortst mogelijke tijd ontvang je een reactie met de gegevens van de ideale freelancer die aansluit op jouw behoeften. Jouw zorginstelling kan met vertrouwen vooruit dankzij ons ondersteunende proces.

1.

Aanmelden

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Laat uw gegevens achter via ons contactformulier. We nemen telefonisch contact met u op. 

2.

Intake

Onze intakeprocedure begint met een grondige evaluatie van uw behoeften, zorgvragen en doelstellingen.

3.

Reactie en terugkoppeling

Binnen een passende termijn ontvangt u een reactie met de gegevens van de freelancers die bij uw behoeften past.